Kuinka käyttää iCloud-valokuvien jakamista helppona

Käytä iCloud-valokuvien jakamista

Apple tarjoaa aina humanistista muotoilua, joka houkuttelee asiakkaita kaikkialla maailmassa. iCloud-valokuvien jakaminen on erinomainen palvelu, joka toimii hyvin iDevicessä. Se on palvelu iPhonen, iPadin ja Macin kautta Photos-sovelluksissa, joiden avulla voit jakaa valokuvia yksityistetusti ja tyylikkäästi. Sen avulla voit luoda jaetun i-levylbumi iCloudissa ja vain valitut ihmiset näkevät valokuvasi. Lisäksi he voivat ilmoittaa teille huomautuksensa ja lähettää heille kiintymyksen. Eri kuin muut sosiaaliset alustat, iCloud-valokuvien jakaminen on enemmän kuin pieni Instagram. Ja voit jakaa elämäsi yksityisempää ja intiimimpiä. Lue, miten luoda jaettu valokuva-stream iPhonessa.

1. ICloud-valokuvien jakamisen määrittäminen

Ensinnäkin, jos et ole koskaan käyttänyt iCloud-valokuvien jakamista aiemmin, sinun on tiedettävä, miten se voidaan ottaa käyttöön. Vain tarkistaa yksityiskohtainen prosessi kuten alla.

Aseta iCloud-valokuvien jakaminen

Vaihe 1: Napsauta Asetukset -sivulla olevaa iCloud-kuvaketta. Aloita Asetukset kotisivulla. Etsi sitten iCloud-kuvake ja napsauta sitä.

Vaihe 2: Vaihda iCloud-valokuvien jakaminen päälle "ON". Ota iCloud-sivulle Kuvat-vaihtoehto. Sitten seuraavalla sivulla sinun täytyy vaihtaa iCloud-valokuvien jakaminen "ON" -tilaan. Nyt olet jo ottanut ominaisuuden käyttöön.

2. Kuinka luoda yhteinen valokuva-albumi iPhonessa

Kun iCloud-valokuvien jakaminen on tehty, seuraava vaihe on luoda jaettu valokuva-albumi. Ja tässä on esittely siitä, miten se tehdään.

Luo jaettu valokuva-albumi

Vaihe 1: Napauta "Jaettu" kuvaketta ruudun alareunassa

Avaa ensin "Photos" -sovellus iPhone-laitteellasi. Sitten voit löytää jaetun kuvakkeen näytön alareunassa ja napauttaa sitä.

Vaihe 2: Napauta "Lisää" -painiketta vasemmassa yläkulmassa

Sitten näet kehyksen, jossa sinua pyydetään nimeämään albumi. Tämän jälkeen napauta "Seuraava" jatkaaksesi.

Vaihe 3: Kutsu iCloud-sopimuksia, joista haluat jakaa valokuvia

Anna ystävien ja perheesi sopimukset. Lisää haluamiasi ihmisiä. Napauta sitten "Luo" -painiketta.

Vaihe 4: Lisää valokuvia jaettuun valokuva-albumiin

Napauta äskettäin luotua jaettua valokuva-albumia ja napsauta sitten "Lisää" -kuvaketta albumilokerossa. Voit valita valokuvia, jotka haluat lisätä jaettuun valokuva-albumiin. Tämän jälkeen voit napauttaa "Valmis" -painiketta oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 5: Lähetä yhteinen valokuva-albumi

Voit lisätä kommentin, jos haluat. Napsauta sitten "Lähetä". Ja voit käyttää iCloud Photo Sharing -palvelua luodaksesi jaetun valokuva-albumin iPhonessa.

3. Kuvien poistaminen jaetut albumit

Kun käytät iCloud-valokuvien jakamista, joskus et halua jakaa kuvia ihmisten kanssa tai haluat poistaa ne jakamasi valokuva-albumista, mitä sinun pitäisi tehdä? Ja tämä osa antaa sinulle oppaan, jossa tiedetään, miten poistetaan valokuvia jaettu valokuva-albumi.

Poista valokuvat jaetusta valokuva-albumista

Vaihe 1: Valitse "Jaettu valokuva-stream", josta haluat poistaa valokuvia.

Ensinnäkin, käynnistä "Valokuvat" -sovellus iPhone-laitteellasi. Kosketa sitten "Jaettu" -painiketta näytön alareunassa. Tämän jälkeen napauta "Jaettu valokuvavirta", josta haluat poistaa valokuvia.

Vaihe 2: Valitse poistettavat valokuvat

Napauta "Valitse" -painiketta oikeassa yläkulmassa valitaksesi valokuvat, jotka haluat poistaa napauttamalla valokuvia.

Vaihe 3: Poista valokuvat

Kun olet valinnut, napauta "Roskakori" -kuvaketta oikeassa alakulmassa. Napauta sitten "Poista" valokuvia, jos haluat vahvistaa toiminnon.

4. Kuinka "pitää" ja kommentoida jaettuja valokuvia

Voinko tehdä kommentteja tai muistella jonkun albumia, kun käytän iCloud-valokuvien jakamista? Voit tietysti. Ja lue lisätietoja siitä, miten haluat ja kommentoida jaettuja kuvia.

Kommentti jaetuista valokuvista

Vaihe 1: Avaa kuvat iPhonellasi

Sen jälkeen löydät "Jaettu" kuvakkeen näytön alareunasta ja napsauta sitä. Ja sen jälkeen, kun olet siirtynyt toiseen sivulle, siirry "Jaa" -painiketta vasemmassa yläkulmassa.

Vaihe 2: Valitse valokuva, jolle haluat kommentoida

Napauta "Stream-nimeä", jota voit kommentoida tai kuvata. Ja nyt, voit lisätä hymiön kasvot tai lähettää viestejä rakastettusi.

5. Kuvien tallentaminen jaetusta albumista

Kun näet ystäväsi mukavan kuvan, haluat tallentaa sen iPhoneen. Miten voit tehdä sen? Lue, miten voit tallentaa valokuvia jaetusta albumista.

Tallenna kuvat

Vaihe 1: Etsi valokuva, jonka haluat tallentaa. Siirry iPhonen kuvakkeisiin. Etsi sitten valokuva, jonka haluat tallentaa ja napauta sen.

Vaihe 2: Napauta "Jaa" -painiketta ja valitse sitten "Tallenna kuva" -vaihtoehto. Sen jälkeen voit tallentaa valokuvia albumiin. Tässä on tapa tallentaa valokuvia jaetusta albumista, kun käytät iCloud-valokuvien jakamista.

Yhteenveto

Tämän artikkelin oppimisen jälkeen voit tutustua yksityiskohtaisemmin opetusohjelmasta iCloud-valokuvien jakamisen käytöstä. Voit määrittää tilin, luoda osion albumeita, poistaa ei-toivotun tiedoston ja tehdä joitain kommentteja jaettua albumia varten. Jos haluat tietää enemmän iCloud-valokuvien jakamisen ominaisuuksista, kerro tarkemmin kommentteihin.