Helpoin tapa poistaa kuvia iCloudista

Poista kuvat iCloudista

Kuten tiedät, iCloud tarjoaa ilmaisen 5GB-tallennustilan, jonka avulla ihmiset voivat hallita ja tallentaa tiedostoja ensimmäisen kerran, kun luot iCloud-tilin, varsinkin valokuvat ja videot. Ajan myötä tulee olemaan yksi kiusallinen tilanne, joka on loppumassa iCoud-tallennustilasta. Jotta voit jatkaa ilmaista tallennustilaa, keskeinen ja helpoin ratkaisu on poistaa valokuvia iCloudista. ICloud-viralliselta sivustolta, iCloud-valokuvakirjastolta ja muilta iCloud-tallennusjärjestäjiltä ovat kaikki oikeat vastaukset. Aluksi selvitän joitain usein kysyttyjä kysymyksiä iCloudista, jotka voivat selvittää myös sekaannukset.

Osa 1: Usein kysyttyjä kysymyksiä iCloud-valokuvakirjastosta, My Photo Streamista ja paljon muuta

Q 1: Jos poistan valokuvia iCloud-kuvakirjastosta, ovatko ne iPhonessa edelleen?

A 1: Ei. Ihmisiä, jotka poistavat yhden valokuvan tai videon Photos-sovelluksesta riippumatta iOS: n tai OS X: n kanssa iCloud-valokirjastossa, on poistettu iPhonesta automaattisesti.

Q 2: Entä jos en poista iCloud-tiedostoja, vaikka se on ylittänyt 5GB-ilmaisen iCloud-tallennuksen?

A 2: ICloud kieltäytyy varmuuskopioimasta mitään iCloudiin. Valokuvien ja videoiden tuonti pysäytetään väkisin. Toisella sanalla iCloud-palvelu ei toimi normaalisti.

Q 3: Miten voin tarkistaa iCloud-tallennustilaa, jota voin käyttää iPhonen kanssa?

A 3: Siirry aloitusnäytössä Asetukset, valitse iCloud- ja iCloud-tallennuspainikkeet järjestyksessä. Jos käytät iOS 10.3 -versiota tai uudempaa, valitse tilisi nimi sen jälkeen, kun napautat Asetukset.

Q 4: Voinko palauttaa poistetut valokuvat iCloudista?

A 4: Voit poistaa poistetut iCloud-valokuvat ja videot 30 päivän kuluessa äskettäin poistetusta albumista. Pidä huolta iCloud-tallennusrajoituksesta. Tai äskettäin poistetut tiedostot poistetaan välittömästi, jotta poistat poistetun iCloud-kuvan palautuksen käytöstä.

Osa 2: Poista kuvat iCloud.comista

Poista menetelmä: Se on menetelmä, jonka avulla ihmiset, jotka haluavat poistaa kuvia iCloudista tietokoneella. Syötä virallinen iCloud-verkkosivusto ja kirjaudu sisään Apple ID: n avulla. Myöhemmin valitsemalla Valokuvat-kuvake avaa kaikki ilmassa tallennetut kuvat, valitse ne, jotka haluat poistaa iCloudista ja poista iCloud-kuvien poistaminen Poista-painikkeella.

Poista kuvat iCloudista

Palauta toiminta: Jos poistat tärkeät kuvat iCloudista aina 30-päiviin saakka, sinulla on onni saada poistetut kuvat takaisin. Käännä poistettu äskettäin ja napsauta Palauta -painiketta palauttaaksesi poistetut iCloud-valokuvat.

Osa 3: Poista iCloud-kuvat My Photo Stream -ohjelmasta

My Photo Stream on iCloud-asetus, joka voi varmuuskopioida kuvat pilvimuistissa, ei korkeintaan 30 päivää, eikä ylitä 1000-valokuvia. Kun otat My Photo Stream -asetuksen käyttöön, uudet kuvat otetaan iCloudiin automaattisesti Wi-Fi-yhteyden kautta. Kuulostaa hyvältä varmuuskopioida iPhone-tiedostoja ilmaiseksi, eikö?

Vaihe 1

Avaa Kuvat-sovellus iOS-laitteellasi.

Vaihe 2

Poista valokuvat iCloudista My Photo Stream -ohjelmalla.
avoin albumit, valita My Photo Stream ja valitse valita vaihtoehto. Valitse iCloud-kuvat, jotka haluat poistaa. Etsi Roskakori Bin ja valitse Poista valokuvat.

Vaihe 3

Poista My Photo Stream. (Valinnainen)
Mene Asetukset, löytää Valokuvat ja kamerat vaihtoehto, myöhemmin, sammuta My Photo Stream.

Photo Stream

My Photo Stream -toiminnon poistaminen tarkoittaa, että kieltäydytte lisää yhteistyötä iCloud-tallennustilan kanssa. Jos poistat vain useita kuvia iCloudista kerran, My Photo Stream -ohjelmasta ei tarvitse sammuttaa.

Osa 4: Poista kuvat iCloudista iCloud Photo Library -ohjelmiston kautta

iCloud Photo Library on toinen iCloud-vapaa kollektori, jonka avulla kaikki voivat käyttää kaikkia iOS-tiedostoja missä ja milloin tahansa. Voit järjestellä ja lajitella muokattavissa. Vertailuun My Photo Stream -tietokantaan, iCloud Photo Library maksaa rajoitetun iPhone-tallennustilasi, toisin kuin toinen pilvipalveluohjelma. Tämän vuoksi sinun on poistettava valokuvat iCloud-valokirjastosta, jotta voit tasapainottaa ja vapauttaa tilaa säännöllisesti.

Koko valokuvien poisto iCloud Photo Libraryista on helppo saavuttaa. Kääntyä Asetukset ensimmäinen. Myöhemmin siirry varastointi Ja valitse Hallitse Storage vaihtoehto, saada iCloud Valokuvakirjasto. Valitse lopuksi Poista käytöstä ja Poista, jos haluat poistaa koko valokuvan iCloud-valokuvakirjastosta.

Valokuvien poistaminen valokuvavirralla

Osa 5: Poista ja poista kuvia iCloud-varmuuskopiotiedostoista

Tiedostojen varmuuskopiointi on hyvä tapa palauttaa iPhone-tiedot helpommin hätätilanteissa ja vapauttaa iCloud-tallennustilaa. Kuvien poistaminen iCloudista vaihtelee iOS 9- ja iOS 8 -laitteissa. Voit poistaa iCloud-kuvan iOS 8: stä kääntämällä iCloud sovellus aloitusnäytössä, valitse myöhemmin Varastointi ja hallinta vaihtoehto, saada Hallitse Storage valinta ja lopuksi sammuta kameran rulla poistaa iCloudissa olevat nykyiset kuvat. Mitä iOS 9 iCloud -kuvien poistamisessa, napsauta Varastointi ja hallinta ensin, klikkaa myöhemmin Hallitse Storage vaihtoehto, sammuttaa Photo Library myös iCloud -kuvien poistaminen. Yhteinen syy on, että sanoma vaatii komentoa, katkaistaanko varmuuskopio palvelu ja poistetaan varmuuskopioarvot. Jos olet jo valmis, napsauta sitten Katkaise ja poista käytöstä iCloudin puhdistaminen ..

Poista iCloud-varmuuskopiotiedostot käytöstä

Puhdista iPhone-kuvat pysyvästi saada uusi iPhone

Saatat tarvita iPhonen puhtaampia ohjelmistoja - Tipard iPhone Eraser, jotta voit poistaa ei-toivotut iPhone-tiedostot ja nollata iPhonen asetukset. Aivan kuten voimakas pyyhekumi, kaikki historianhakuasiakirjat, henkilökohtaiset tiedot, musiikki, videot, yhteystiedot, muistiinpanot, puheluhistoria ja muut iPhone-tiedostot poistetaan.

IOS-salauspalveluissa on kolme eri tasoa, jotka viittaavat alhaiseen, keskitason ja korkeaan tasoon. Jos poistat valokuvia iCloudista pysyvästi, iPhone-pyyhkäisyn alhainen taso riittää poistamaan kaikki iOS-tiedostot ja hankkimaan "uuden" iPhonen. Jos haluat jälleenmyydä iPhonen ja ostaa uuden, iPhonen pyyhekumia pyyhkimällä kaikki iOS-tiedot pysyvästi on parempi kuin tehdasasetusten palauttaminen.

Jos sinulla on useita Applen laitteita, ne on pyyhittävä, liitä ne yhteen tietokoneeseen, tunnistaa ja poistaa useampi kuin yksi iDevice samanaikaisesti. Erittäin yhteensopiva iOS 9.3: n ja Windows 10: n kanssa, yhdessä iPhonen 7 Plus: n kanssa.